Cristian Fota implementeaza “Program Supermind” in Anglia la Eagles Football Academy!

“În sport, pentru a atinge înalta performanță este nevoie să te dezvolți eficient din toate punctele de vedere, iar unul dintre cei mai importanți factori, este factorul mental.

De aceea, ieri în data de 8/08/2018, Eagles Football Academy a început colaborarea cu Cristian Fota, unul dintre cei mai buni specialiști în mental coaching ( dezvoltarea mentalității sportive ).

Cristian Fota este unul fondatorul Program Supermind si Program Superbrain, este mental coach certificat la nivel internațional, este trainer acreditat de Ministerul Educației, are expert level în NLP Master Practitioner Certification, conduce sesiuni de Leadership, Management și Negociere și este Business Consultant, având o experiență de 20 ani, atât națională, cât și internațională.

În ce constă “Program Supermind”?
În urma studiilor realizate de-a lungul timpului la nivel global și văzând că cele mai importante cluburi din lume, precum REAL MADRID, FC.BARCELONA, MANCHESTER UNITED, AJAX AMSTERDAM, au un departament dedicat pregătirii mentale a jucătorilor, Cristian Fota, a decis că este momentul să creeze cel mai eficient program de pregătire mentală, care să-i ajute pe jucători să-și atingă potențialul maxim.

Program Supermind se ocupă de dezvoltarea abilităților specifice mentalității de învingător, precum DISCIPLINĂ, ECHILIBRUL MENTAL, AMBIȚIE, CONCENTRARE, MOTIVAȚIE, GESTIONAREA EMOȚIILOR, AUTO-CONTROL dar și ședințe despre PLANIFICAREA CARIEREI, PLANIFICAREA VIITORULUI, ÎNȚELEGEREA EMOȚIILOR, printr-o serie de sesiuni destinate dezvoltării personale și educării sociale a jucătorilor.

Printre jucătorii care au lucrat si lucrează cu Cristian Fota, se numără: Răzvan Marin – Standard Liege/ Echipa Națională a României, Alexandru Chipciu – Sparta Praga/ Echipa Națională a României, Sergiu Hanca – Dinamo București/ Echipa Națională a României, Constantin Nica – Atalanta Bergamo, Lucian Filip – FC Steaua București și mulți alții.

Mulțumim pe această cale lui Cristian Fota pentru faptul că s-a alăturat proiectului nostru și ne dorim să fie o colaborare prolifică și pe o durată cât mai lungă!

BINE AI VENIT, Cristian Fota!”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *