COACH TEAM

 

“PROGRAM SUPERMIND” – este creat pentru PERFORMANTA la cel mai inalt nivel. Sportivii care vor lucra in “Programul SUPERMIND”, vor gasi solutii pentru a depasi obstacolele inerente care apar in sportul de performanta.

“PROGRAM SUPERMIND” este compus din 40 de sesiuni prietenoase de Mental Coaching, care acopera in proportie de 100%, tematica necesara construirii unei Mentalitati de Invingator!

‘PROGRAMUL SUPERMIND”, a fost creat si va fi implementat in exclusivitate de:

 

Cristian Fota – Mental Coach Certificat

Scurt istoric: Programul “Superbrain” a fost inceput in anul 2013 de catre Cristian Fota – Certified Mental Coach si Fondator al programului, printr-o munca uriasa de cercetare asupra fotbalului din Romania. De-a lungul celor peste 3 ani de cercetare, au fost analizate aspecte legate de fotbalistii romani care nu se integrau la echipele din strainatate, precum si lipsa de performanta atat a echipelor de club din Romania in competitiile din Europa (Uefa Champions League si Europa League) cat si a echipelor nationale de fotbal ale Romaniei de la U17, U18, U19, U20, U 21 pana la Echipa Nationala a Romaniei. In urma acestei munci titanice, Cristian Fota a conceput principalele 24 de etape ale Programului “Superbrain”, program care presupune un proces ce trebuie urmat de fiecare jucator de fotbal si de orice sportiv profesionist, care isi doreste sa faca performanta la nivel inalt. Programul a fost conceput pentru orice sportiv de performanta, indiferent de disciplina sportiva in care activeaza, fiind vorba despre mecanisme si concepte care tin de pregatirea mentalitatii sportivilor de performanta in general. In anul 2016, sub indrumarea lui Bogdan Comanescu (Accelera) au fost finalizate primele 10 sesiuni ale programului si s-au alaturat Programului “Superbrain”, Octavian Grozea – trainer , Cristian Fogarassi – consultant sportiv si Catalin Munteanu – consultant sportiv! 

 

Cristian FOTA

Fondator al Programelor SUPERMIND” si “SUPERBRAIN”

  • Certified Mental Coach
  • NLP Master Practitioner Certification – Expert Level
  • Trainer certificat si acreditat de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii
  • Conduce sesiuni de Mental Coaching, Life Coaching, Leadership Personal, Leadership, Management, Managementul Vânzărilor, Negociere
  • 20 de ani de experiență națională și internațională în vânzări și managementul vânzărilor.
  • Business Consultant
  • Foarte pasionat de sport și mentalitate sportivă